emmaolsn


Halvveis

  • Skrevet 26.01.2015
  • Klokken 02:51

Nå er jeg litt over halvveis i skoleåret, som også betyr at det er over halvveis til jeg skal hjem! Forrige uke begynte jeg med nye fag. Har hatt de samme fire fagene hver eneste dag i 5 mnd nå, så det skal bli deilig med litt forandring. Den nye timeplanen min består av psykologi, historie, engelsk og K&H. Tror nok psykologi og engelsk kommer til å bli litt vanskelig, men jeg skal nok klare det. Har enda ikke fått tilbake resultatene på tentamnene mine, men håper på å få C eller over på alle. 

Denne helga har jeg vært ganske opptatt. På fredag etter skolen dro jeg med noen venner å så på wrestling turneringen som var på skolen og ble der resten av kvelden. På lørdag dro Tatiana og jeg og spiste sushi (nam) og etter det dro vi på kino og så "The Boy Next Door" som var sykt creepy, men ganske bra. I dag ble jeg sittendes med lekser, siden engelsk læreren min tydeligvis elsker å gi oss massevis av lekser over helgen..
yup that's what they call me


kommentarer: 0Siden nyttår

  • Skrevet 12.01.2015
  • Klokken 04:51

Da var helg nummer 2 av 2015 over, bare 50 helger igjen. På fredag bakte jeg og noen venninner cupcakes som ble kjempesøte. Vi lagde blant annet oreo cupcakes (nam!!!). Grunnen til at vi bakte de var fordi hun ene skulle selge de på basketballkampen dagen etter. På lørdag dro vi og sto på rulleskøyter og dette var første gangen jeg hr stått på rulleskøyter med fire jul. I dag har jeg brukt dagen på å pugge til tentamner og lage pannekaker.
Har som sikkert alle andre prøvd å starte det nye året med å spise sundt, hehe..

Forrige helg var jeg å stod på skøyter med noen venninner, som var kjempegøy. Det er faktisk to år siden jeg stod på skøyter sist. Var også å så på (amerikansk) fotballkamp hos et vennepar av familien. Ellers har jeg kjøpt meg nye joggesko som blir brukt hver dag etter skolen når jeg drar og trener på treningssenteret med Tatiana. 


kommentarer: 1Første Januar totusenogfemten

  • Skrevet 02.01.2015
  • Klokken 06:08

Da var enda ett nytt år i gang. Tenk at vi allerede er halvveis til 2030. Har fått somlet meg til å lage en slags oppsummering av 2014, for det meste av bilder, men også med litt klein tekst, så her kommer det; Året som har gått har lært meg utrolig mye og ting har skjedd som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har fått utrolig mange nye minner, ikke minst fra den tiden jeg har vært her. Og alt skal jeg ta med meg inn i 2015. Jeg er både trist og glad for at fem måneder av mitt utvekslingsopphold har gått. Det har gått veldig fort, men samtidig så har jeg fått gjort veldig mye på den tiden som har gått og jeg gleder meg veldig til de kommende månedene.

2014 har vært et år som har vært veldig bra, men som også har hatt sine dårlige dager. Det siste halvåret var nok det beste. 2014 har lært meg å kjenne sorg som jeg aldri har kjent før. Det har lært meg at man må gi slipp og at man noen ganger må starte litt på nytt. Det har lært meg at jeg kan klare meg selv, og ikke minst hvordan det er å komme til et helt nytt sted, med helt nye mennesker for å starte på en helt ny skole, snakke et nytt språk, få helt nye venner og bo hos en helt ny familie. Det har vært både skummelt, men også veldig spennende. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med familien jeg har kommet til. De tok meg veldig godt imot og jeg trives utrolig godt. Jeg har kommet til det punktet hvor jeg begynner å grue meg til å dra hjem igjen siden jeg vet at resten av dette utvekslingsåret kommer til å gå like fort som de siste 5 månedene og at det bare kommer til å bli bedre fra nå av. 

I 2014 har jeg vært på fine ferier, koselige jentekvelder og hytteturer, bra og dårlige fester. Jeg har spilt volleyball på varsitylaget på skolen, løpt et helt og et halvt maraton, spist østers for første og siste gang, vært med på min første homecoming med en date, møtt masse nye mennesker, fått mange nye venner, spist utrolig mye god mat and the list goes on. Tusen takk til alle som har gjort året mitt bra! 
kommentarer: 2Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits