emmaolsn


Ready for Hawaii

  • Skrevet 21.02.2015
  • Klokken 14:36

Nå sitter vi klare på flyplassen og venter. Flyet til Pheonix går om en halvtime. Det kommer til å ta fem timer og så må vi vente der i to timer før vi drar videre til Honolulu som tar seks timer. Har allerede klart å søle teen min fra Starbucks, haha (selvfølgelig). Gleder meg masse!


kommentarer: 0Polar Bear Plunge

  • Skrevet 20.02.2015
  • Klokken 19:45

Hei! Nå er det en stund siden sist. Tenkte jeg kunne vise dere bilder fra Polar Bear Plunge, som jeg var med på for noen uker siden. Dette var da en fundraiser for å støtte special needs barn hvor du må løpe ut i det iskalde vannet 1.februar. Jeg samlet inn litt over $200 så var fornøyd med det og fikk derfor også en hettegenser. Vi dro først til foreldrene til vmor for å spise frokost. Så gikk turen videre til stranda der opplegget foregikk. Det var over 3000 folk der så det var ganske stappet med mennesker. På et bestemt tidspunkt løp alle ut i vannet og etter et par sekunder var de fleste oppe av vannet igjen også. 

Og gjett hvor jeg drar i morgen??? Hawaii!!! 


Ble også intervjuet av en mann som gikk rundt og snakket med folk. Og da sa jeg jo selvfølgelig "This is nothing. This is what we call summer in Norway!!" Det var høyttalere rundt overalt så alle kunne høre meg, haha. 


kommentarer: 0Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits