emmaolsn


Charleston, South Carolina

  • Skrevet 23.04.2015
  • Klokken 03:15

Helgen som nettopp var tilbringte jeg i Charleston, South Carolina med vmor og hennes familievenner, Whitney og Andrew, som vi var så heldige å fikk bo hos mens vi var der. Vi tok flyet dit torsdag ettermiddag og dro hjem igjen på mandag. Vi hadde det kjempekoselig og gjorde masse forskjellig; blant annet å se på Whitney og Andrew fullføre et triatlon. Vi tilbringte også en dag inne i selve byen, hvor vi gikk rundt og så på alle de søte, gamle husene og shoppe litt. Vi spiste masse god mat hver dag. På søndag ble vi servert full middag som Andrew hadde laget og som var utrolig godt. Dette var da "southern food" og bestod av frityrstekte tomater, noe som heter "fried okra", reker, maiskolber og poteter. Vi var også å besøkte et kjempegammelt og stort tre en av dagene. 


Byen er full av gamle hus og kirker og det er ikke lov å rive noen av de gamle husene. 


Farmers market som vi var på å kjøpte lunsj


Hus som dette var det overalt og de er selvfølgelig utrolig dyre. Det er ikke lov å male eller gjøre noe med utsiden av husene med mindre du har tilatelse fra staten.kommentarer: 0Oppdatering; Prom og Philly

  • Skrevet 22.04.2015
  • Klokken 02:08

Nå er det en god stund siden sist gang jeg blogget. Jeg har rett og slett bare vært for sliten og lat til å gidde å sette meg ned for å blogge. Har også hatt veldig mye å gjøre. Jeg løper track nå og derfor har jeg trening hver dag etter skolen fra 3-5. I tillegg har jeg en del lekser som må gjøres etter trening og derfor blir det lite tid til overs. Det begynner å nærme seg hjemreise og nå er det rundt 50 dager igjen! Derfor prøver vi å få utnyttet tiden så mye som mulig og har brukt helgene på familietid og å være med venner. 

Prom er om tre uker og jeg gleder meg veldig! Kjolen min er rosa og daten er i boks. Jeg ble faktisk spurt av tre forskjellige gutter og endte opp med tre rosebukketer, to plakater og to nei. Han første kom og ringte på døra med plakat og roser. Han andre spurte meg foran hele klassen med plakat og roser og han tredje (som jeg sa ja til) kom til meg og stod utenfor huset mitt med roser og på bilen hans stod det "prom?". 


Første gutten som spurte hadde laget denne veldig søte og kreative plakaten


Og andre gutten lagde denne, som jeg synes var ganske morsom.


For et par uker siden dro vi til Philly for å se litt rundt og bare kose oss sammen. Hele familien borsett fra vfar var med og vi hadde det kjempe hyggelig. Vi besøkte liberty bell og constitution center hvor vi ble guidet rundt og fikk lære litt historie.


Så dro vi på Reading Terminal market for å spise lunsj. Elsker mat markeder og her hadde de utrolig mye god, hjemmelaget mat fra alle mulige kulturer. Jeg spiste indisk og var veldig fornøyd med det. (Skal lage et eget innlegg fra Charleston, South Carolina, hvor jeg var denne helgen)


kommentarer: 0Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015
hits