emmaolsn


Vertsfamilien og skolen

  • Skrevet 28.06.2014
  • Klokken 15:34

Som sagt skal jeg bo i Middletown i Delaware og vertsfamilien min består av mor, far, fem barn og to hunder. Jeg er utrolig fornøyd og har snakket en del med vertsmor som virker veldig hyggelig. Så jeg tenkte jeg skulle vise noen bilder av familien og skolen jeg skal gå på. 


Dette er fire av barnene. 


Hele familien.


Vertsmor og vertsfar.

 
Hundende.


Huset med ungene utenfor.


Rommet jeg skal ha:):)


Skolen jeg skal gå på.


De har volleyball på skolen der, så forhåpentligvis får jeg spilt det mens jeg er der.


kommentarer: 3Sommerferie!

  • Skrevet 13.06.2014
  • Klokken 22:33

Da var det endelig sommerferie! Kom ikke opp til muntlig eller skriftlig eksamen, noe som er veldig deilig. "Feiret" med å bake cupcakes/muffins, som ble veldig gode. Føler jeg allerede har hatt noen uker sommerferie allerede siden det har vært så fint vær og har hatt en del fri fra skolen i det siste. Nå som sommerferien har startet på ordentlig kommer sikkert tiden til å gå veldig fort frem til jeg drar. Har nedtelling på mobilen som viser at det er 64 dager til jeg drar! Jeg må begynne å tenke på hva jeg skal pakke med meg, med tanke på at jeg kun får med meg én koffert. Jeg har også lyst til å kjøpe noen gaver til familien, men aner ikke hva jeg skal kjøpe. 

 


kommentarer: 1Et år i usa!

  • Skrevet 07.06.2014
  • Klokken 13:48

Hei! Nå har jeg ikke blogget på rundt to år. Det er fordi jeg rett og slett ikke hadde så lyst og synes det ble litt kjedelig. I tillegg hadde jeg mye annet å gjøre, så jeg hadde ikke tid, men her er jeg igjen. Grunnen til at jeg starter igjen akkurat nå er fordi jeg skal til USA på utvekslingsreise i ti måneder og da kan jeg vise familie og venner hva jeg gjør og hvordan jeg har det via bloggen. Synes egentlig blogg er litt kleint, men skal prøve mitt beste! 

Som sagt så reiser jeg 16.august. Da drar jeg rett til New York på softlandingcamp i 4 dager. Gleder meg utrolig mye, for har aldri vært i New York før og det er vel hver jentes største drøm å reise dit? Derfra drar jeg til Middletown, Delaware som er der jeg skal bo de neste ti månedene. Vertsfamilien jeg har fått høres utrolig hyggelige ut og de kunne ikke oppfylt ønskene mine mer. Det er en familie på fem barn, mor, far og to hunder. Siden jeg her hjemme bare bor sammen med mamma og er alenebarn, så er det veldig spennende å få oppleve hvordan det er å ha en stor familie. Jeg gleder meg utrolig mye! 
Håper dere vil følge med på bloggen mens jeg er i USA! kommentarer: 0Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits