emmaolsn


Thailand del 4

 • Skrevet 25.09.2012
 • Klokken 21:37

Siste delen av ferien var vi i Bangkok. Vi var der i 5 dager. 2 av de brukte vi til shopping og de andre 3 var vi på en båttur ute på elven. På båtturen stoppet vi hver dag på forskjellige steder for å se på blandt annet hvordan folk bodde der, risåkere, markeder, også var vi på et barnehjem. 


utsikten fra hotellet

 


Her stod de i kø for å få mat

 

 

kommentarer: 4Thailand del 3

 • Skrevet 20.09.2012
 • Klokken 15:52

Etter første gang i Koh Samui dro vi til Ko Phangan. Haha, ganske rare navn. I Ko Phangan var vi i fire dager. Vi var på stranden helt til kvelden hver dag, så spiste på resturantene som lå ved stranden på kvelden. Det var utrolig fint der. Det var fint vær hver dag og sykt varmt vann. Den ene dagen vi var der dro vi på Fullmoonparty, altså ikke for å feste, var jo tross alt der med tre vokse folk, men bare for å se hvordan det var. Det var folk over hele stranden som gikk i neonfargede klær og alle hadde malt ansiktet, benene og armene med selvlysende maling.

 

 

 

 

 
kommentarer: 3A day spent with friends is always a day well spent

 • Skrevet 18.09.2012
 • Klokken 22:58

I dag har jeg vært hos Charlotte (Link). Skulle egentlig på trening, men siden jeg var syk i går og fortsatt ikke er helt frisk så droppet jeg det og dro til Charlotte i stedet. Vi tok noen bilder og så bakte vi faktisk sjokoladekake. Ble ganske god, og ble ganske så kvalm etter å ha spist noen stykker. 

 

 

 
kommentarer: 8thailand del 2

 • Skrevet 16.09.2012
 • Klokken 19:29

Etter vi hadde vært på Railay Beach (link til innlegget HER) kjørte vi båt tilbake til fastlandet, derfra tok vi en taxi til flyplassen og turen gikk videre til Koh Samui. Enda et strandparadis. Vi bodde på et hotell som het "Lazy days", og det forklarer vel hva vi gjorde der. Vi sløva rundt i 4 dager. Jobbet enda mer med brunfargen, og på kveldene tok vi en tuktuk inn til byen hvor vi spiste på marked, og shoppet litt. Jeg ble ganske solbrent etter 4 dagers steking i solen, så jeg begynte å få solutslett av noe slag i hele ansiktet. 
På kvelden når vi tok tuktuk inn til byen. 

 


kommentarer: 1Cathrine på besøk

 • Skrevet 15.09.2012
 • Klokken 22:51

Hei ! Som det står i overskriften så har Cathrine vært på besøk i dag. Hun kom etter at jeg hadde hengt opp en haug med klær, støvsugt hele huset, ryddet rommet, dusjet og fikset meg. Vi dro en tur på taras, så hjem og tok noen bilder. 
Var på ski storsenter i går og kjøpte meg blandt annet en ny jakke, bukse og noen topper. Skal vise dere i morgen eller i hvert fall snart. Også har jeg et innlegg om thailand del 2 klart, som jeg snart skal poste. Men siden jeg skal opp kl. 8 i morgen for å spille volleyball i hallen så skal jeg snart legge meg faktisk.

 

 

 
kommentarer: 3Thailand del 1

 • Skrevet 13.09.2012
 • Klokken 19:47

I sommer var jeg tre uker i Thailand, på forskjellige strender og i Bangkok. Siden jeg ikke har så spesielt mye å blogge om så tenkte jeg kanskje at jeg kunne lage noen innlegg med bilder fra turen. Deler de opp i tre eller fire, for jeg var på 4 forskjellige steder; Railay beach, Koh Samui, Ko Phangan og Bangkok. 

Det første stedet vi dro til (vi er mamma, Kari, Trond og meg) var Railay beach, som vi måtte ta båt fra fastlandet til. Vi bodde på den ene siden av "øya", hvor det var en kjempefin strand og vi var så heldige at det var sol hver dag, så vi fikk solt oss en del. I hvert fall så fikk jeg solt meg nok. Vi var der i fire dager og hver dag stod vi opp, spiste frokost på hotellet, solte oss og på kvelden satt vi på stranden og så på solnedgangen. Det var kjempefint der og om jeg skal til Thailand igjen så har jeg helt klart lyst til å dra dit igjen.en sånn båt dro vi fra fastlandet og til Railay beach i


 


kommentarer: 5Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits