emmaolsn


The Great Wolf Lodge

 • Skrevet 30.10.2014
 • Klokken 00:24

I helga som nettopp var var jeg på The Great Wolf Lodge med vertsfamilien. Vi dro rett etter skolen på fredag og kom ikke hjem før søndag kveld. The Great Wolf Lodge er et ganske stort badeland som ligger rundt to og en halv time unna hvor jeg bor. Badeparken var fylt med bassenger, sklier og skrikende barn (haha). Vi var mange familier som dro sammen og vi hadde det kjempe koselig på kveldene da alle var samlet og spiste sammen. De hadde også forskjellige aktiviteter som barnene kunne være med på, som disco og en slags skattejakt rundt i gangene. 


Cambria, Lelia og Warner i bilen klare for å dra!
De hadde (heldigvis) starbucks der :):): 
Becca og familien hennes var også med. De er gode venner med vertsfamilien min.


På kveldene turnet vi i de lange gangene, hehe, og flettet hverandre.


De hadde også noen dyr utenfor som barnene kunne klappe og mate. 


kommentarer: 0Halloween party

 • Skrevet 19.10.2014
 • Klokken 19:16

I går var jeg på halloween party med vertsfamilien. Som vi alle vet feirer amerikanere halloween på en litt mer seriøs måte enn det vi nordmenn gjør, noe jeg synes er kjempekult. Synes egentlig ikke det er vits å feire det om man ikke gjør det på en ordentlig måte. Her i huset begynte vmor å pynte huset da oktober startet. I går kledde jeg meg ut som en miniverson av vmor, hehe neida, var cheerleader og fikk bruke den gamle drakten til vmor. De fleste på festen hadde kledd seg ut skikkelig som dere kan se på bildene.


GO EMMA!


kommentarer: 0Overnatting og bursdag

 • Skrevet 19.10.2014
 • Klokken 06:04

Glemte helt og fortelle at jeg var på middag og overnatting med volleyballaget forrige helg. Vi startet kvelden med å gå ut og spiste middag på Applebee's. Etter det dro vi til Jasmine og tilbrakte resten av natten der. Vi lekte også manhunt som er omtrent det samme som hjemsel. Vi delte opp i lag og kledde oss i svart og løp rundt i nabolaget. Høres kanskje barnslig ut, men det var kjempegøy! Resten av kvelden lagde vi muffins, spiste is og satt oppe til sent på kvelden og snakket. 


Kendall, Paige, meg, Emily, Jasmine og Reanna på trening


Becca, Kendall og meg i butikken for å kjøpe is


Reanna og meg på Applebee's


Kendall, meg og Paige


Klare for manhunt!


Det perfekte hjemmested; under en bil 


Haha, og dette er der vi sov


Dagen etter overnattingen dro Alana, Reanna og jeg hjem til Reanna og lagde tiedye tskjorter. 


Og dette er resultatet på de to tskjortene jeg lagde. Synes de ble kjempekule!


Dette er et bilde fra forrige uke da det var Spiritweek. Spiritweek er en uke hvor hver dag har et tema. Denne dagen var temaet "Cavaliers" og da skulle vi kle oss ut med klær som representerte skolen eller skolesporten du drev med. En av de andre dagene var blant annet "pink day" hvor alle brukte rosa klær.


På tirsdag hadde jeg bursdag! Jeg er offisielt 17 år nå! WOHO! Hadde kamp den dagen og kom ikke hjem før 7, men ble møtt med gaver, kake og kjempegod middag. Vmor hadde laget laks med masse god salat og grønnsaker som bursdagsmiddag siden hun vet jeg er glad i det. Fikk også en stor og god kake og gaven var to skjerf som jeg kommer til å trenge fremover, siden det begynner å bli litt kaldt om morgenene. 


Nam!


Mamma sendte meg også noen gaver som jeg ble kjempeglad for! Jeg fikk favorittfrokostblandingen min (hehe), masse te og et par kjempefine øredobber. Tusen takk mamma!


kommentarer: 0Homecoming 2014

 • Skrevet 12.10.2014
 • Klokken 20:49

I går var jeg på homecoming og det var kjempegøy! Dagen startet med at Becca, som overnattet her, og jeg fikset neglene våres sammen for så å bruke resten av dagen på å sminke oss og ordne håret våres. Rundt 5 tiden kom Jake hit for å ta bilder, så dro vi videre til han for å ta bilder, og deretter til Caitlin hvor vi også tok bilder med mange andre. Homecoming startet 7 og det var på skolen. Det var pyntet med ballonger og annet pynt overalt. De fleste befant seg på dansegulvet resten av kvelden. Etter det var ferdig dro vi videre på fest. Det var en vellykket kveld og jeg hadde det veldig gøy! Her er noen av de hundre bildene som ble tatt i går.


Jake og meg
Jordan og meg


Jasmine og meg


Alana, meg og Tatiana
Tyler og meg


kommentarer: 7Launch trampoline park

 • Skrevet 07.10.2014
 • Klokken 03:06

Denne helgen startet med et bursdagsselskap. På fredag feiret Reanna bursdagen sin (hun ble 18) med å dra på et trampoline sted. Vi var fem jenter og vi dro først til Reanna for å spise pizza, for så å kjøre til Launch og hoppe rundt der i en time. Etter det dro vi tilbake og spiste kake, så på film og overnattet der. Det var kjempegøy og koselig. Som dere ser på bildet var Launch et bygg fylt med masse små og store trampoliner. Kjente jeg savnet å turne da vi var der.

På lørdag var jeg på date med han som jeg skal på homecoming med, Emily og kjæresten hennes. Vi dro først ut for å spise sushi, siden jeg egentlig aldri har spist det før. Jeg likte det veldig godt og etter vi hadde spist masse dro vi for å kjøpe is. Resten av kvelden så vi på film. Det var i hvert fall en koselig og vellykket kveld. På søndag ble jeg med vertsmor til tanten hennes hvor resten av familien var.


kommentarer: 0Homecoming date

 • Skrevet 06.10.2014
 • Klokken 03:04

Nå er det lenge siden jeg blogget og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid. Jeg er opptatt 24/7 og gjør ting hele tiden. Skole og trening er det jeg bruker hverdagene mine på. Når jeg kommer hjem fra trening må jeg dusje, spise og gjøre lekser så har lite tid til blogging da. De siste helgene har jeg også gjort noe hver dag. Men her er en liten oppdatering fra den siste uka. Kommer et annet innlegg om hva jeg har gjort denne helgen senere.

Den nydelige solnedgangen som er like fin hver dag.

Dette er fra forrige fredag da jeg var på fotballkamp. Grunnen til at de har på rosa drakter var for å støtte brystkreft. Det koster 5 dollar å komme inn hver gang det er fotballkamp, som er hver fredag, og denne kvelden gikk disse pengene til å støtte kreft. Middletown vant forresten denne kampen. 

På lørdag forrige helg dro jeg på kjøpesenteret med Reanna, en fra volleyballaget. Der kjøpte jeg blant annet dette. I tillegg så kjøpte jeg kjole til homecoming og noen andre klær. Dro også på et annet kjøpesenter på søndag med Emily som også er fra volleyballaget. Der kjøpte jeg enda mer klær hehe...

Så til overskriften!! På mandag ble jeg spurt på homecoming av Jake, som er en senior, altså ett år eldre enn meg. Jeg hadde nettopp spilt kamp også skulle han kjøre meg hjem, så gikk han for å åpne døren til bilen og der lå denne kaken og blomster. Jeg sa såklart ja! 

Så til dere gutter hjemme i Norge; dere har noe å lære av de amerikanske guttene. 

Har også fått volleyballklær. Dette er en blå tskjorte som vi kan bruke på treninger eller når vi vil.

Vi fikk også hettegensere med navnet og nummeret våres på baksiden.

Nummer 6 <3<3

På fredag spilte vi bortekamp, så slenger med et bilde fra Dover av meg og Emily. Vi vant.

Og her er et bilde fra K&H timen vi har. Klassen jeg tar er ganske enkel, men passer bra for har aldri lekser og da kan jeg fokusere bedre på de andre fagene.


kommentarer: 1Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits