emmaolsn


Longwood Gardens Christmas

 • Skrevet 31.12.2014
 • Klokken 20:55

På kvelden den 25.desember dro vi til Longwood Gardens siden de hadde pyntet alle planter og træt med julelys. Det var utrolig fint og se på, så her er en liten video og masse bilder.


Skru tannhjulet på 1080 for best kvalitet.


kommentarer: 0Christmas Day

 • Skrevet 30.12.2014
 • Klokken 18:53

En stor forskjell mellom USA og Norge er at de feirer jul den 25. istedet for den 24. Derfor stod vi opp tidlig den 25. for å åpne gaver. Ungene fikk utrolig mange leker og det var kjempegøy å se på de åpne alle gavene. Resten av dagen hjalp alle til å lage middag og vi spiste kjempegod mat. Savnet selvfølgelig den norske julematen, men jeg fikk en liten smak av den da jeg lagde grøt dagen etter.


Her åpnet Warner nettopp Darth Vader dukken jeg kjøpte til han
Mmmm sjokolade


Fikk også dette morsomme kortet fra Petra, og vfamilien lo da de så bildet haha


kommentarer: 0Oppdatering

 • Skrevet 29.12.2014
 • Klokken 04:07

Nå er det en stund siden sist jeg blogget, så tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg har drevet med de siste dagene. Som en tidlig julegave dro Kitty (vfar sin datter), vfar og jeg til NY og så på The Rocettes, som er et veldig populært juleshow med masse dansere som danset helt synkronisert. Det var kjempegøy å se på og jeg kunne ikke fått noen bedre julegave. NY slår aldri feil. Resten av dagen gikk vi rundt og så litt i butikker. Vi møtte også onkelen til vfar som bor i NY og han viste oss litt rundt på SOHO. SOHO og Times Squere er vel favorittstedene mine i NY så langt. Liker SOHO veldig godt, og det minner meg litt om Grunerløkka, bare veldig mye større og bedre. 


SOHO


Radio City Music Hall hvor vi så The Rocettes.


Kitty og meg


Et lite julebilde av meg fra den siste dagen på skolen før ferien


Julegaver fra min kjære familie hjemme i Norge. Tusen tusen takk!


I begynnelsen av ferien var jeg på enda ett Ugly Christmas sweater party med noen venninner som var kjempekoselig


Ashton, Chelsea og meg


Bella og meg


Et koselig familiebilde fra Hanukkah feiring hos en venn av familien.


Og julebaksten var i gang!
Jeg lagde havremakroner dyppet i sjokolade.


Enda et Ugly Christmas sweater party med noen av de andre utvekslingsstudentene i området. Her var det om og gjøre og pakke hverandre fortest mulig inn i dopapir og til slutt se ut som en snømann, haha.


kommentarer: 2Pepperkakehus eller ekte hus?

 • Skrevet 14.12.2014
 • Klokken 23:49

 

Som vi alle vet så liker amerikanere å gå all inn når det gjelder julepynting. Så i går kjørte vi en tur til et nabolag i Wilmington hvor det var et par hus som hadde skikkelig mye julepynt på. Satt sammen en liten film med noen småklipp så dere kan se hvor fint det faktisk var. Det så nesten litt magiskt ut. kommentarer: 0Ugly Christmas Sweater

 • Skrevet 14.12.2014
 • Klokken 04:16

I går var vmor, vfar og jeg på en Ugly Christmas Sweater fest. Alle måtte ha på seg en stygg julegenser og noen dekorere de til og med med julekuler og annet pynt (vi gjorde det haha). Alle på festen hadde med seg en tullegave som vi senere trakk hvem som skulle vinne og etter at alle hadde vunnet en gave kunne man stjele hverandres gaver. Det var masse snacks og annen mat der som minnet om jul og vmor tok med ost som hun dekorerte med løk og syltetøy slik at det så ut som juletrær.
kommentarer: 0Flere bilder fra NY

 • Skrevet 11.12.2014
 • Klokken 04:23

Her er noen flere bilder fra NY. Vi gikk også inn i St. Patrick's Cathedral, som er en kjempefin kirke med masse nydelige detaljer. De driver for øyeblikket og pusser opp inni kirken, så fikk ikke bilder av de fineste delene. Når man er i NY får man aldri nok bilder av bygninger, gater og andre detaljer. Kommer nok enda et innlegg med noen bilder av Times Square. Det er så utrolig fint med alle lysene om kvelden.


Kunne fint sett for meg å bodd i en av disse leilighetene hehe
kommentarer: 2Dagstur til New York

 • Skrevet 10.12.2014
 • Klokken 01:30

På søndag var jeg i New York med noen andre utvekslingsstudenter som også bor i Delaware. Vi var til sammen en gruppe på 8; to norske jenter, en dansk og en fransk jente og en gutt fra Chile. Vi dro herfra 7 og tok Staten Island Ferry over til Manhattan. Dagen gikk til å gå rundt og se på juledekorasjonene og skøytebanene, shopping og egentlig bare til å nyte New York City. Skal tilbake senere i desember også og gleder meg like mye som jeg gjorde første gangen jeg skulle dit. Jeg bare elsker New York og som de fleste andre 17årige jenter så håper jeg på å ende opp der en vakker dag i fremtiden. Hadde jeg bare hatt penger... 


Martine (norsk), Sirine (fransk), Thomas (chilensk), meg, Marie(dansk) og sønnen til en av de voksne som var med


kommentarer: 0Black Friday shopping

 • Skrevet 02.12.2014
 • Klokken 02:19

På fredag dro vmor og jeg selvfølgelig ut for å shoppe. Regner med at dere allerede vet hva black friday er, siden vi nå har fått det i Norge også(!!!). Som den store shopping guruen jeg er var jeg selvfølgelig villig til å stå opp 4 for å få med meg de beste salgene. Vi var på starbucks kl. 5 og deretter gikk turen til Toys r us hvor vi allerede stod ventende i kø kl. 7. Det ble ikke mye shopping på meg selv, men jeg fikk kjøpt julegaver til de fleste jeg hadde på lista. 


dette var det eneste jeg kjøpte til meg selv, adidas jakke til under hundrelappen.


Meg kl.4 på morgenen:/


Fant også min perfekte Ken i lekebutikken.

 


kommentarer: 0Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits